Comencem la  8a temporada a l’Acadèmia Russa de música de Barcelona 

Estimats amants de la música! El setembre de 2020 l’Acadèmia Russa de Música de Barcelona obre la seva 8à temporada. El final del curs educatiu passat ha sigut d’allò més estrany però malgrat les dificultats de la quarantena sempre hem tingut l’esperança de tornar-nos a veure. El juny, quan per fi va ser possible fer classes presencials, alguns dels nostres alumnes van començar a preparar-se per als exàmens del TRINITY COLLEGE LONDON. Actualment, els exàmens estan gravats i presentats. Esperem molt bons resultats. 

Estem encantats de comunicar-vos que l’any 2020-2021 ampliem la nostra oferta educativa. En el nou curs de la nostra Acadèmia es poden estudiar les següents assignatures: cant, piano, violí, saxo, cello, flauta travessera, flauta dolça, clarinet, guitara clàssica, guitarra elèctrica, conjunt instrumental i conjunt vocal. Treballem per adults i per nens. La novetat d’enguany és que les classes poden ser presencials, semi presencials, o online. En algunes ocasions els alumnes no poden assistir a les classes presencials a l’Acadèmia. Aquest any mantenim els vostres horaris. durant qualsevol viatge de feina, a qualsevol part del món, podeu contactar amb l’acadèmia i els professors us faran la classe. A vegades els pares i mares no poden portar l’alumne a l’escola per problemes familiar: ara no és un problema. El seu fill no perdrà més classes. Sempre ens agradarà donar-li classes.

En el curs educatiu 2020-2021 ampliem les activitats connectades amb la preparació d’exàmens per a certificats i diplomes TRINITY COLLEGE LONDON. La següent convocatòria és al novembre, modalitats de música clàssica i pop rock. 

Les classes les impartim segons la vostra preferència en rus, català, castellà o anglès. 

més informació en aquest enllaç