Acadèmia Russa de Música de Barcelona

LOGO-ACADEMIA-web

L’Acadèmia Russa de Música de Barcelona (RAMB): continua desenvolupant les riques tradicions de l’escola clàssica d’interpretació musical russa, que varen ser formades al nostre país a la segona meitat del s.XIX.

L’Escola Russa, a nivell pedagògic, es caracteritza per tenir un conjunt de normatives artístiques, estètiques, tècniques i dels principis pedagògics i melòdics de l’ensenyança artística, que s’elaboren a partir de l’activitat professional dels grans mestres de la pedagogia musical russa, tant la del passat com la del present.

L’Escola Russa, uneix als alumnes i als seguidors de grans músics i professors. Com els pianistes: K-Igumnoy i H.Neuhaus. Els violinistes: A. Yampolsky i D. Oistrakh. O els violoncel·listes: S. Kozolupoy i M. Rostropovich.

L’Acadèmia Russa de Música de Barcelona, té un currículum que correspon al Estàndard Estatal d’educació musical de la Federació Russa, el qual pot ser compatible amb el currículum d’educació musical del Departament d’Educació de Catalunya.

Els professors de l’Acadèmia Russa de Música de Barcelona poden preparar als seus alumnes a la proba d’accés a conservatoris de Catalunya de tots els nivells.

A l’Acadèmia s’accepten nens/es a partir de: 6 anys.

Les classes per a nens/es de 4 a 6 anys es realitzen en el Centre d’Educació Artística “Domisolca” vinculat amb l’acadèmia.

Els adults s’accepten sense límit d’edat. Prèviament es realitzarà una entrevista personal per així identificar el nivell en el qual es troba l’alumne/a. 

 

Professors    Metodologia    Assignatures    Nivells    Horari    Fotografies    Vídeos   Trinity

Formulari d’inscripció a la Formació online i offline

Formulari d’inscripció al programa TRINITY

www.arm-bcn.com