Cursos de rus per adults

ruso imagen 1

– Cursos de rus regular per a diferents nivells

Curs dissenyat amb un enfocament pràctic per a persones interessades en aprendre rus de manera integral, incloent la gramàtica, l’escriptura amb l’alfabet ciríl·lic i posant especial atenció en la pronunciació i la conversació, així com en la cultura i costums de Rússia,

– Cursos intensius:

  • Curs de 48 hores: 6 hores setmanals
  • Curs trimestral: 3 hores setmanals
  • Curs especial: rus per a comerç, hostaleria, turisme

El turisme en general (comerços, hotels, restaurants, agències de viatge, transports de luxe, guies turístics, etc.) necessita cada vegada més professionals amb el domini de l’idioma rus com a eina de treball per a les seves especialitats respectives.

–  Preparació per exàmens oficials de rus

Expedits pel Ministeri d’Educació de la Federació Russa, el TEOU, el TBOU i el TRIKI, són diplomes que s’atorguen una vegada superats els exàmens oficials de la llengua russa destinats a estrangers.

TEOU – Certificat de rus com a llengua estrangera, nivell elemental I. Certifica els coneixements gramaticals bàsics en rus i la capacitat per comunicar-se en situacions bàsiques de la vida diària.

TBOU – Certificat de rus com a llengua estrangera, nivell elemental II. Certifica els seus coneixements gramaticals de rus i les aptituds per comunicar-se en situacions socials i de tipus cultural simple.

– Curs intensiu d’estiu

Curs de 48 hores ideal per persones que vulguin aprendre rus ràpidament de cara a algun negoci o per afegir al seu CV un idioma més. 12 hores setmanals.
Horari de matins:
De dilluns a dijous de 10.00h a 13.00h.
Horari de tardes:
De dilluns a dijous de 18.00h a 21.00h.

Preus i horaris a consultar:
info@sodruzhestvo.es,   tel 617526812 (matins), 93 127 10 40 (tardes) 

DESCARREGAR FORMULARI INSCRIPCIÓ

< Escola Ruslana