BENVINGUDES AL CURS 2021-2022

Matrícula oberta per el curs 2021-2022

Matrícula oberta per el curs 2021-2022

Matrícula oberta per el curs 2020-2021

Matrícula oberta per el curs 2021-2022

 

MATRÍCULA OBERTA CURS 2021-2022

De l’1 d’agost a l’1 de setembre està oberta la inscripció de nous estudiants a les escoles i estudis del Centre Cultural “Sodruzhestvo”. Convidem nens i adults a l’Acadèmia Russa de Música de Barcelona en les especialitats: piano, violí, violoncel, guitarra, flauta travessera, cant clàssic i cant modern. També acceptem sol·licituds a l’Escola d’Educació Artística Domisolca (de 2 a 6 anys), a l’estudi de coreografia “Fantasia”, a l’estudi d’art “La Paleta Màgica”, al Club d’escacs i a l’estudi de teatre “Les Imatges”.

CONCERT FINAL DE CURS 2021

RUSSIAN ALBORADA

Barcelona 28-30 May 2021

VI Internacional youth festival and competition of Russian Classical Music

CONCERT NADALENC 2021

Estimats amics, en època de Nadal, el Centre Cultural Rus-català “Sodruzhestvo” i l’Acadèmia Russa de Música de Barcelona organitzen el concert tradicional nadalenc dels seus alumnes. I cap dificultat com una pandèmia, quarantena o limitacions en les activitats culturals no poden prohibir celebrar aquesta festa! La direcció del nostre centre Cultural ja preparat per a tots vosaltres un concert online! Esperem que us agradi. Bon Nadal i feliç any nou!!!   

LA MEVA FAMÍLIA MUSICAL

L’Associació “Sodruzhestvo” i el Consell de compatriotes russos a Espanya i Andorra organitza el Primer Festival-Concurs Internacional online “La meva família musical” El concurs es celebrarà del 27 de febrer al 7 de març de 2021. Tota la informació està publicada en les bases. Convidem a les famílies a qui els agradi la música a participar en aquest esdeveniment. 

Centre Cultural rus-català ‘Sodruzhestvo’

BENVINGUTS AL CURS 2020-2021

Estimats amics, 

els convidem a les escoles i estudis del nostre centre. Estem treballant per nens/es i adults. Cadascú trobarà moltes coses interessants. 

Comencem la  8a temporada a l’Acadèmia Russa de música de Barcelona 

Estimats amants de la música! El setembre de 2020 l’Acadèmia Russa de Música de Barcelona obre la seva 8à temporada. El final del curs educatiu passat ha sigut d’allò més estrany però malgrat les dificultats de la quarantena sempre hem tingut l’esperança de tornar-nos a veure. El juny, quan per fi va ser possible fer classes presencials, alguns dels nostres alumnes van començar a preparar-se per als exàmens del TRINITY COLLEGE LONDON. Actualment, els exàmens estan gravats i presentats. Esperem molt bons resultats. 

CONCERT DE FINAL DE CURS 2019-2020

ARRIBA L’ESTIU…

18/06/2020

ALBORADA RUSSA

Barcelona, 29-31 maig del 2020

V Concurs Internacional juvenil de Música Clàssica

Benvolguts amants de la música russa!
Vivim actualment en la situació complicada per pandèmia de coronavirus COVID-19. Però malgrat tot això, Comitè organitzador del nostre concurs va prendre la decisió de fer-ho en un altre format, en línia. Això no vol dir que el 2020 el Concurs es va a celebrar menys interessant.

FOTOGRAGIES CONCERT DE NADAL