BENVINGUDES AL CURS 2021-2022

Matrícula oberta per el curs 2021-2022

matrícula oberta per el curs 2023-2024

Matrícula oberta per el curs 2020-2021

Matrícula oberta pel curs 2023-2024

 

Nova modalitat de classes per a Trinity College London

Estimats pares i alumnes! A partir de l’1 de setembre de 2023, la nostra acadèmia obre una nova modalitat d’estudis, semipresencial. Si esteu vivint en un lloc on no hi ha acadèmia de música i us agradaria tenir formació musical certificada i de bon nivell, aquesta modalitat és per a vosaltres. Els nostres professors, una o dues vegades a la setmana, impartiran classes en línia per a vosaltres, i una vegada al trimestre es faran classes presencials de control al nostre centre de Barcelona. Els exàmens Trinity es faran en mode digital, gravant vídeos presencials a la nostra acadèmia al final de curs que després s’enviaran a Londres per a la valoració. Es pot matricular-s’hi enviant un correu electrònic info@sodruzhestvo.es.

Comencem el nou curs educatiu 2023-2024

Estimats pares i alumnes del Centre cultural “Sodruzhestvo” i de l’Acadèmia Russa de música de Barcelona!

El 4 de setembre comencem el nou, 11è any educatiu. Tots els nostres professors ho esperen amb molta il·lusió! Si us plau, consulteu el vostre nou horari individual i grupal per WhatsApp +34617526812.

Fins aviat!

Estimats amics! aquí publiquem el vídeo del concert de nadal 2021 dels nostres alumnes! Tots ells han fet una molt bona feina. Toquen i canten amb molta il·lusió. Agraïm a tots els professors per la bona preparació dels alumnes per al concert. Agraïm a tots els pares per la col·laboració! Us desitgem a tots feliç any 2022, molta salut i sort. 

Estimats amics, 

El 25 de febrer a les 17:30, al Centre Sodruzhestvo, s’inaugurarà la exposició “l’hivern siberià” dels alumnes de l’escola d’art “Musa” de Novosibirsk (Rússia).

IV CONCURS INTERNACIONAL JUVENIL DE PINTURA

Barcelona 27-29 de maig de 2022. Estimats joves pintors i professors d’arts plàstiques, del 27 al 29 de maig de 2022 l’Associació Cultural ruso-catalana “Sodruzhestvo” (Amistat) celebrarà el concurs “Pintem la música”, que forma part del festival- concurs de música clàssica russa “Alborada Rusa”. Convidem a participar al concurs a tots els joves pintors que els agradi escoltar música.  La edad dels participants ha de ser de 7 a 25 años. La data límit d’inscripció és 1 de maig de 2022.

CONCERT NADALENC 2021

Estimats pares i alumnes! el dia 16 de desembre a les 18:00, es celebrarà, una altra vegada, el condert de Nadal. Tindrà lloc al Centre Cívic Urgell.

Us hi esperem a tots! 

Estimats amants de la música!

Des de l’1 al 20 d’octubre s’obre la matrícula per als exàmens oficials de música de Trinity College London. L’Acadèmia Russa de Música de Barcelona és un centre oficial examinador de Trinity music des de 2019. Els alumnes poden examinar-se de les assignatures: cant clàssic i modern, guitarra clàssica, piano, flauta, violí, violoncel, teoria de qualsevol nivell, d’1 a 8. El certificat de Trinity College London és l’alternativa als Certificats de Conservatori de grau mitjà de nivell corresponent i és reconegut a tot Europa. Aquest certificat dóna dret a accedir a Conservatoris superiors i et permet obtenir punts addicionals per entrar a Universitats d’Europa.

Concert de guanyadors del concurs “Alborada rusa” a Madrid

Estimats amics, amants de la música clàssica! El 22 d’octubre a les 18.00 a Casa russa de Madrid (C. Alcalá 61) es va a celebrar concert de guanyadors del VI Concurs internacional juvenil Alborada russa”. El concurs va ser celebrat del 28 a 30 de maig de 2021 a Barcelona i va reunir 158 participants de 7 països: Rússia, Espanya, Ucraïna, Kazakhstan, Azerbaidjan, Moldàvia, Romania. Són pianistes, violinistes, cantants intèrprets d’instruments de corda i vent. El concurs va ser organitzat pel Centre Cultural Sodruzhestvo, l’Acadèmia russa de música de Barcelona amb el suport de l’Ambaixada russa a Espanya i Andorra i Casa Russa de Madrid. En aquest concert actuaran Laia Matas, guanyadora de concurs de cant; Yuri Kartuzov, guanyador de concurs de piano; Joana Espar, guanyadora de premi especial per la millor interpretació de l’obra de compositor rus; Jana Ginesta; Alejandro Alcalá; Maxim Pashnik; Nicoleta Mirca; Daniel Prades.

Benvinguts a el concert!

MATRÍCULA OBERTA CURS 2021-2022

De l’1 d’agost a l’1 de setembre està oberta la inscripció de nous estudiants a les escoles i estudis del Centre Cultural “Sodruzhestvo”. Convidem nens i adults a l’Acadèmia Russa de Música de Barcelona en les especialitats: piano, violí, violoncel, guitarra, flauta travessera, cant clàssic i cant modern. També acceptem sol·licituds a l’Escola d’Educació Artística Domisolca (de 2 a 6 anys), a l’estudi de coreografia “Fantasia”, a l’estudi d’art “La Paleta Màgica”, al Club d’escacs i a l’estudi de teatre “Les Imatges”.

CONCERT FINAL DE CURS 2021